CLIENT BRIEF

Nature, tranquility and a breathtaking outlook. Tucked away in a quiet Gerringong cul-de-sac, our client’s were looking to achieve a beautiful new coastal ‘hinterland’ themed landscape. 

OUR APPROACH

This highly detailed project features dry stacked basalt retaining walls constructed from local stone, surrounded by a triangular feature pond with a floating timber boardwalk, offset Envirowalk stairs and deco granite paths to accentuate the natural terrain and tie in with the surrounding architecture of our clients home. Vertical timber batten screening and privacy gate enclosure to the property entrance was installed, alongside a cobblestone driveway and bin enclosure. A mixture of textural ground covers, screening plants and flowering natives have also been introduced throughout to encourage birds and wildlife. 

Follow Us